A latin eredetű szó hatást, benyomást jelent. A minap Bognár Klára, online marketing specialista ezzel a domain névvel indította el új honlapját: impresszio.hu.
A honlap mottója: hatásos online marketing

Impresszió

 

Mit értünk az online marketing impressziója, hatása alatt?

Az online marketing hatása alatt azt értjük, hogy az online platformokon végzett marketingtevékenységek és az azokkal kapcsolatos eredmények milyen hatást gyakorolnak a cégek üzleti tevékenységére és eredményességére. Az online marketing lehetővé teszi a cégek számára, hogy az interneten keresztül eljussanak a célközönségükhöz, kommunikáljanak velük, építsék a márkaidentitásukat, értékesítsék termékeiket és szolgáltatásaikat.

Az online marketing hatása számos tényezőtől függ, például a vállalkozás méretétől, az üzleti tevékenységi területtől, a marketingtevékenységek típusától és a célközönség viselkedésétől. Az online marketing lehetőségei sokrétűek, beleértve a keresőoptimalizálást, a tartalommarketinget, a közösségi média marketinget, az email marketinget, a PPC hirdetéseket és az influencer marketinget.

Az online marketing hatékonyan támogathatja a vállalkozásokat a márkaépítésben, az értékesítési folyamatokban, az ügyfélkapcsolatok kezelésében és a bevételnövelésben. Az online marketing segítségével a cégek hatékonyabban kommunikálhatnak a célközönségükkel, növelhetik a látogatóik számát, és elérhetik azokat az embereket, akik valószínűleg a legnagyobb valószínűséggel vásárolni fognak tőlük.