Az InfoScreen egy magyar startup vállalkozás, amely digitális megjelenítők telepítéséhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt. Például belső kommunikációhoz, reklámokhoz, értékesítési pontokhoz és indoor közterületi megjelenítéshez.
De maga a termékek megjelenítője is InfoScreen névre hallgat, ami tulajdonképpen digitális médiafelület. (Forrás: InfoScreen, a digitális médiafelület).

Ezen a digitális reklámfelületen mód van bérelhető formában hirdetések elhelyezésére.
Jellemzően társasházak közösségi terében és a liftek előterében láthatjuk az InfoScreen digitális tábláit.

A megjelenítők tartalmát szoftveren keresztül lehet kezelni, így a tartalom bármikor frissíthető.

Az InfoScreen által kínált szolgáltatások között szerepel a tartalomkezelési rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén és hatékonyan kezeljék a digitális megjelenítők tartalmát.

Az InfoScreen digitális megjelenítői széles körben alkalmazhatók, így használhatók belső kommunikációhoz a munkahelyen, értékesítési pontokon és vásárlói élmények fokozásához, reklámokhoz, közterületi hirdetésekhez és még sok más célra.

Az InfoScreen megoldásai modern és hatékony kommunikációs eszközöket kínálnak a vállalkozások számára, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan kommunikáljanak a célközönségükkel, javítsák a márka tudatosságot, növeljék az értékesítést és javítsák a vásárlói élményt.